Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас засипа с похвали Станислав Генчев

Снимка: ludogorets.com

Вече бившият треньор на Лудогорец – Валдас Дамбраускас, се надява неговият помощник Станислав Генчев да получи картбланш от ръководството и да води отбора дълго време. Литовецът е на мнение, че Генчев вече е напълно подготвен да направи крачката от помощник до старши треньор, пише Gong.bg.

“Много ми се иска да вярвам, че Станислав ще получи своя шанс да води отбора дълго време. Дано има дълъг картбланш. Той наистина го заслужава заради работата си. Мисля, че е напълно подготвен да направи крачката от помощник до старши треньор. Той е човек, който е играл футбол на високо ниво. Интелигентен е, добре е запознат с играта, справя се в екстремни ситуации и знае от какво се нуждаят футболистите в даден момент.

Определено мога да кажа, че Станислав е една от най-интересните личности, които съм срещал във футбола. Щастлив съм, че работих с него и имах възможността да науча нещо ново. Със сигурност не е лесно да си треньор на Лудогорец. Надявам се, че Генчев е правилният човек и ще използва шанса си”, каза Дамбраускас пред литовските медии.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе