Дневен хороскоп за 26 октомври

Овен

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

YouTube

Телец

Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Близнаци

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили.

Рак

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите.

Лъв

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес всичко тръгва по вода.

Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Вторник е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Везни

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна. Първоначално ситуацията ще ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате. Напрегнатата планетна конфигурация в понеделник сочи, че не е време за дейности, свързани с финанси и бизнес – не поемайте никакви рискове в тези сфери. Последното, от което имате нужда са спорове, конфликти и разправии.

Скорпион

Нещата се развиват положително в професионалния ви живот и ще видите много от вашите надежди и желания да се сбъдват по възможно най-добрия начин. Каквото и да правите, опитайте се да избегнете ненужни разходи.

Стрелец

Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Козирог

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Водолей

Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Риби

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе