Лудогорец пуска в продажба билети за мача с Брага в Португалия

ПФК Лудогорец стартира продажбата на билетите за мача с Брага в Португалия, който ще се играе на 4 ноември от 20,00 ч. местно време (22,00 ч. българско). Цената на един входен талон e 18 евро. Фенският сектор се намира на източната трибуна на стадиона, като привържениците ще влизат от вход 1 и 3.

Важно! Задължително условие за всеки посетител на двубоя е притежанието на валиден ЕС (европейски) зелен сертификат за COVID-19.

YouTube

Всеки желаещ да гледа на живо двубоя в Португалия трябва да изпрати заявка по мейл до [email protected]. На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба. След като сумата бъде преведена, заявилите входни талони ще ги получат в електронен вариант на мейла си. 

За улеснение на феновете на Лудогорец в Разград и региона билети за мача с Брага ще се продават утре (петък), събота и неделя на касата на улица „Васил Левски“. Ето работното време на гишето:

Петък – 10,00 ч. – 18,00 ч.
Събота – 10,00 ч. – 16,00 ч.
Неделя – 14,00 ч. – 19,00 ч.

В деня на мача феновете на Лудогорец в Брага ще могат да си купят входни талони от билетния център, който се намира до стадиона (Stadium Avenue). Плащането ще става само в брой.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе