Кандидатите от „Има такъв народ“ се срещнаха с жителите на Кубрат

Политическа партия „Има такъв народ“ посети днес град Кубрат. Симпатизантите на партията в града имаха възможността да се срещнат с водача на листата за 18 МИР – Ива Митева, и вторият в листата – Драгомир Петров. С тях бяха и останалите кандидати от листата – Мария Господинова – областен координатор на ИТН в Разград, Мартин Капралов, Ромина Първанова и Нина Тодорова. Хората ги посрещнаха изключително добре – с щастие, вяра и приветливост.

YouTube

Още с пристигането си членовете на ИТН видяха надежда в хората. Макар и нещата последните два пъти да не се получаваха за ИТН, кубратчани показаха вяра и заявиха, че остават с партията и занапред, като им гласуваха доверие за пореден път и на живо.

Срещата на лидерите на партията бе по време на неделния пазар в Кубрат, като Ива Митева и Драгомир Петров се спираха и говориха с всеки индивидуално.

Въпросите от гражданите не отсъстваха, като хората бяха изключително потресени от идеята децата да бъдат тествани за COVID-19 два пъти в седмицата щом се върнат в класните стаи. 

След като се запознаха с проблемите на гражданите, Ива Митева и Драгомир Петров обясниха какво ще се случи, ако отново хората им гласуват доверие. „В крайна сметка, нашата работа ще продължи, както е била и до сега и ще се търси истината във всяко нещо, което се случва. Ще направим така, че това, което сме казали, да го изпълним за пореден път независимо дали на някои им харесва или не. Ние сме тук, за да се случат нещата по правилния начин. Именно хората го искат така, а не поставени лица на определени позиции, които само да диктуват правилата, а хората да остават неудовлетворени от работата на парламента и  управляващите“, бяха категорични от ИТН. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе