Дневен хороскоп за 9 ноември

© Pixabay.com

Овен

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Днес Овен са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

YouTube

Телец

Благоприятен ден, който ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Звездите Ви съветват да прекарате повече време навън, тъй като именно там може да срещнете своята съдба под една или друга форма.

Близнаци

Избягвайте да се занимавате с документи, обещания и излишните разговори. Сексуалните контакти изискват крайна предпазливост. Обърнете внимание на своето здраве или на здравето на свой близък.

Рак

Вторник ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Рак. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Дева

Вторник ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днвс е ден за домашни дела. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Везни

Това е добър ден да се справите с проблемите в личния си живот и да намерите умни решения. Всичко, от което се нуждаете, е положително отношение към вашата ситуация – или човека до Вас – и оптимистична перспектива за бъдещето.

Скорпион

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Скорпион се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Стрелец

Това е вторник за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Козирог

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирог. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Водолей

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолей. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в неделя сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Днес просто е такъв ден.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе