Няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите в област Разград

Изборният ден в Разградско протича в спокойна обстановка. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите.

За осигуряване на охраната на изборните секции в област Разград са ангажирани близо 300 служители на МВР, които отговарят за реда и спокойствието в региона. Те осъществяват наблюдение на потока от граждани и МПС, следят за поведението на психично болни и лица в явно нетрезво състояние.

YouTube

Припомняме, че в изборното помещение не се допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, въоръжени лица, както и лица, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите.

Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Разград издават и в днешния ден удостоверения на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден. В деня за размисъл, 20 ноември, удостоверения за гласуване не са издавани. Връчени са 15 лични карти – 5 в Разград, 3 в Исперих, 5 в Лозница и две в Кубрат. В изборния ден до 11.00 часа с удостоверение са е снабдил един граждани в Разград. Връчените документи до този час са 11 – две лични карти в Разград, четири в Исперих, две в Кубрат и три в Лозница.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе