Дневен хороскоп за 23 ноември

Овен

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Вторник е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

YouTube

Телец

Вторник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Голяма част от Вас ще изберат да прекаратднешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.

Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Рак

Изненадите днес няма да Ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца. Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в днешния ден.

Лъв

Днескашният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днескашният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ангажирани сте с парични въпроси.

Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Везни

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион

Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. За представителите на Скорпион се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Стрелец

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелец , но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Близките също желаят да им отделите от времето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Водолей

Възникват препятствия и недоразумения в любовта. Може да се почувствате нещастни. Възможно е да почувствате раздразнение от съпруга си и да се опитате да му натрапите своите възгледи и начин на живот. Не е изключено професионалната ви дейност да поиска от Вас повече усилия от обикновеното. През този ден финансовият успех е малко вероятен.

Риби

Относно реализацията на целите, вторник е благоприятен ден за почти всички представители на Риби. Въпреки, че денят дава гаранция за успех, нервността Ви е чувствително повишена, а това вече Ви задължава предварително да прецените дали сте в състояние да постигнете целите си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе