Безплатни тестове за феновете на Лудогорец преди мача с ЦСКА – София

За да облекчи своите фенове, които ще наблюдават на живо мача с ЦСКА – София в понеделник на „Хювефарма Арена“, ПФК Лудогорец отваря пункт за бързи безплатни тестове, които се намира на билетната каса на улица „Васил Левски“. Привържениците на десеткратния шампион ще могат да се тестват в неделя (28 ноември) от 10,00 ч. до 16,00 ч. срещу представен, закупен билет за двубоя, който започва в 17,15 ч. на 29 ноември.

Клубът напомня, че вече са в продажба билетите за мача с ЦСКА – София на касата на улица „Васил Левски“. В събота и неделя гишето ще работи от 10,00 ч. до 16.00 ч. В понеделник билети ще се продават от 10,00 ч. до началото на мача.

YouTube

Цените на билетите за срещата с ЦСКА – София са следните:

Сектор „В“ – блокове 1,2,5 и 6 – 15,00 лв.
Сектор „В“ – блокове 3 и 4 – 20.00 лв.
Сектор „Б“ (Моци) – 10,00 лв.
Сектор „Гости“ – 10,00 лв.

Лудогорец призовава привържениците на ЦСКА – София да се възползват от онлайн продажбата на билети за сектор „Гости“ на адрес: https://tickets.ludogorets.com/

В деня на мача ще бъде отворена каса за билети и на сектор „Гости“.

ВАЖНО: ПФК Лудогорец напомня, че съгласно заповед на Министъра на здравеопазването се въвежда задължителното използване на зелен сертификат за присъствие на футболните мачове от българското първенство и евротурнирите.
Ето кои са трите опции, които означават, че имате зелен сертификат (достатъчно е една от трите да е валидна):
Сертификат за завършен цикъл за ваксинация.
Сертификат за преболедували коронавирус (потвърдени случаи с положителен резултат в националния регистър за борба с COVID-19).
Сертификат, който се издава на базата на направен тест. При PCR теста срокът на валидност е 72 часа след получаване на резултата, а при антигенен тест – 48 часа.

Цифровият вариант за европейски зелен сертификат може да бъде получен от https://www.his.bg/bg/dgc

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе