Лудогорец II се изправя срещу Янтра (Габрово)

Лудогорец II се изправя срещу Янтра (Габрово) в мач от XIX кръг на първенството във Втора лига. Двубоят ще се изиграе на 27 ноември (събота), от 14:30 часа, на стадион „Гнездо на орли“.

Билети за мача може да бъдат закупени на контролно-пропускателния пункт на Академия Лудогорец. Билетите са с цена 3 лев, а продажбата стартира в 12:30 часа.

YouTube

Футболната среща ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки. В съоръжението ще може да се влиза само с така наречения зелен сертификат. Феновете трябва да удостоверят с валидни документи, че са ваксинирани  срещу COVID-19, преболедували са го или разполагат с отрицателен резултат от направено изследване (PCR тест или бърз антигенен тест). Достатъчна е една от изброените опции. Резултатът от PCR теста е със срок на валидност 72 часа, а от бързия антигенен тест – 48 часа. Цифровият вариант за европейски зелен сертификат може да бъде получен от https://www.his.bg/bg/dgc.

Вярвам, че ще направим приятен за гледане мач с Янтра, от който ние ще вземем трите точки. Това заяви пред клубния сайт фланговият нападател на  Лудогорец II Илкер Будинов. Двубоят от XIX кръг на първенството във Втора лига е в събота, от 14:30 часа, на стадион “Гнездо на орли”.

Това, че играем на собствен терен е голям плюс за нас. Ние сме едни от най-силните домакини в групата. В Разград сме загубили само четири точки, всичките ни други резултати са победи, каза Будинов.

Преди по-често играех като краен бранител, сега съм в предни позиции. Там се чувствам по-добре, но няма проблеми да действам навсякъде, където съм нужен на отбора и треньорът прецени, заяви талантът.

Носенето на защитни маски за лице е задължително. Ако има привърженици на Янтра, те ще бъдат настанени в сектора за гости.

Младите таланти на клуба се представят на ниво в първенството на Втора лига, като демонстрират атрактивен и резултатен футбол. Както винаги досега те ще разчитат на подкрепата на своите фенове.

Двубоят може да бъде проследен и в мач-центъра на сайта на клуба. Там в реално време ще бъдат представяни най-интересните моменти от срещата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе