Дневен хороскоп за 3 декември

Овен

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Овен. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Петък носи изпитания и предизвикателства.

YouTube

Телец

Всяка промяна от днешния ден ще е за добро. Направете така, че това да е по Ваша инициатива. Например, може да отидете до фризьорския салон и да промените нещо в прическата си. В края на деня обезателно ще се почувствате по-добре.

Близнаци

През този ден ще Ви е изключително необходима помощта на другите. Не се опитвайте да свършите всичко сами, просто няма да се получи и дори може да направите допълнителни грешки. Не се страхувайте да посикате помощ от другите.

Рак

Този петък ще имате шанса да постигнете баланс между оптимизма и реализма. Това ще Ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин и да вземете възможно най-доброто решение в създалата се ситуация в семейството Ви.

Лъв

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата Ви. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Петък не е лош ден за Лъв, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Дева

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везни. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Скорпион

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето Ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени.

Козирог

На работното място е време да се откажете от остарелите подходи и да приложите в действие собствените си планове. Ако сте необвързани, включете чара си в действия и вижте докъде ще Ви доведе!

Водолей

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Риби

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе