Кметът на Лозница посети два центъра в международния ден на хората с увреждания

По повод 3 декември – Международен ден на хората с увреждания, кметът на Община Лозница Севгин Шукри и заместник кметовете на общината Гюкчан Ахмед и Ферди Ахмедов посетиха ДПЛФУ – с. Ловско и ЦНСТПЛФУ – с. Крояч. Те засвидетелстваха своето уважение и изразиха своята подкрепа в името на повече толерантност и разбиране на хората с увреждания.

По време на посещението бяха изслушани проблемите и предложенията както на лицата настанени в институциите, така и на помощния персонал, който полага грижи за тях.

YouTube

Посещението даде повод и за размисъл дали обществото и българските институции полагат достатъчно грижи и съпричастност към хората с увреждания, а отговорът е в отговорността на цялото общество, за да се чувстват нашите приятели добре ангажиментът е на всички нас.

Кметът увери, че Общинското ръководство винаги ще бъде отворено за решаването на проблемите на хората в неравностойно положение и в духа на приближаващите Коледни и Новогодишни празници, пожела на всички здраве, повече усмивки и оптимизъм.

По повод 3 декември – Международен ден на хората с увреждания, кметът на Община Лозница Севгин Шукри и заместник…

Posted by Общинска Администрация – Лозница on Friday, December 3, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе