Сърцат младеж зарадва 10 деца с празнични подаръци за Никулден чрез МКБППМН-Кубрат

Младеж с бизнес начинание в Кубрат чрез Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат отправи дарителска помощ към 4 деца от приемни семейства и 6 в неравностойно положение по случай  6 декември – Никулден, първият празник от декември.

„Следя с интерес ангажираността на децата от местната комисия за включването им в интересни събития и за това избрах именно малките сърцати емпатисти, които да стигнат до техните връстници, които имат малко по-ограничени възможности. Призовавам всеки, който може да зарадва дете или възрастен, да го направи.  Тази традиция съм я наследил от баща ми и от възрастните хора от рода ми, които винаги в навечерието на големи празници са правили малки жестове към хората в нужда. Когато си лягаме сити, да не забравяме, че някой трепери от студ или глад“, сподели дарителят и предостави на секретаря на комисията д-р Надие Карагьозова пакети с ученически пособия и лакомства, които бяха старателно пакетирани и надписани от емпатистите с позитивни пожелания.

YouTube

„Когато доброто привлича добро, светът става още по-топъл, изпълва се с вяра, надежда и любов“, каза в знак на благодарност д-р Карагьозова и благодари за доверието на младия бизнесмен, който даде заявка и за бъдещо сътрудничество.

Идеята бързо привлече последователи и тя беше подкрепена и от  други близки на семейството.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе