Дневен хороскоп за 6 декември

Овен

Понеделник ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти.

YouTube

Телец

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Близнаци

Вие сте с тенденции. Днес ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ще Ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите Ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Рак

Понеделник не е еднозначен ден за Рак. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Лъв

Този понеделник укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Дева

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Везни

Днес може да започне роман, който е важен за Вас в дългосрочен план. Не давайте клетви и обещания, защото Ви е трудно да ги спазите. Вие може много да постигнете в политиката и бизнеса, но при условие, че съумеете ясно да обосновете своите цели. Погрижете се за законността на всякаква ваша дейност.

Скорпион

Добър ден за завършване на делата, анализ на изминатия път. За постигане на поставените цели, ако се налага обединете усилия с други хора. Днес не бързайте да вземате отговорни решения, за да избегнете грешки. Необходим Ви е съвет от близки хора.

Стрелец

В понеделник за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Козирог

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Грижете се за спокойствието си. Днес добре ще Ви се отразява плуването. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Риби

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия Риби. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе