Дневен хороскоп за 14 декември

Овен

Характерни за овен са три неща, които не биха могли да се определят като събития за деня, защото са тенденции, които съдбата е задействала към настоящия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капацитет са поемане на големи натоварвания.

YouTube

Телец

Нещата се развиват по-добре и най-накрая можете да видите гърба на някои проблеми, които в последно време ви притесняват. Трябва да обърнете повече внимание на начина, по който управлявате финансите си. Разходите продължават да растат.

Близнаци

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Рак

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Лъв

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъв, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Днес е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Преживявате приятни мигове. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща Ви емоция.

Везни

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Везни могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Скорпион

През този ден припряността Ви може да Ви изиграе лоша шега. Вложете енергията си в сезонно разчистване, за да има положителен ефект за Вас. Успокойте се и действайте по план. В края на деня всичко ще се нареди. Не е подходящо време за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Стрелец

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Козирог

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Водолей

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Риби

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Риби се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе