Още една прерязана лентичка за обновена детска площадка в Кубратско

Особено щастлив бе вчерашният ден за малчуганите от група ,,Звънче” на детска градина ,,Слънчо” – база в село Звънарци, тъй като за тях беше открита обновена площадка за игра по проект ,,Обичам природата – и аз участвам”, финансиран от Министерството на околната среда и предприятието по управление на дейностите по опазване на околната среда.

Гости на откриването бяха кметът на община Кубрат Алкин Неби, неговият заместник Мирослав Йорданов, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, кметът на Звънарци Йълмаз Мехмед и други.

YouTube

По проекта е подновена площадката в двора на детската градина, като са поставени нови съоръжения за игра – пързалка, люлка, везна, клатушка, съдове за смет и пейки.

По проекта е оформен и хубав кът с цветя, като за целите на детското заведение са закупени също мултимедиен проектор и лаптоп.

След прерязване на лентичката децата поздравиха присъстващите с песнички, танци и стихчета. От своя страна гостите пожелаха на децата безгрижно детство и много забави, а към персонала бяха отправени сърдечни пожелания за здраве и успехи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе