Самодейците на Бисерци представиха Коледно-новогодишен концерт

Тази вечер талантливите самодейци при НЧ „Стефан Караджа-1928“ в село Бисерци излъчиха празничен концерт по случай настъпващата Нова година. Местните танцьори и певци представиха кратка, но съдържателна фолклорна програма, която включи певчески изпълнения и от местния български, и турски фолклор.

На събитието присъстваха кметът на селото Алиш Арифов, служители на местното кметство и общественици, жители и гости на Бисерци. Почетни гости на културното мероприятие разбира се бяха Дядо Коледа и красивата му помощница Снежанка, които честитиха вече настъпилата Коледа, като пожелаха на всички и Весело посрещане на Новата 2022 година!

YouTube

Дългоочакваните гости раздадоха много подаръци за малки и големи, като дарове от Читалищното Настоятелство имаше и за самодейците на местната културна институция. Вечерта завърши с подобаваща почерпка за всички организатори, певци, танцьори и музиканти, които взаимно си пожелаха най-вече здраве и творчески успехи.

Дядо Коледа, десетки певци, танцьори и музиканти с концерт в Кубратско

Кметът на селото Алиш Арифов също пожела на всички светли и уютни празници! Поздравления бяха отправени още от Общинския кмет Алкин Неби, както и от председателя на Общинския съвет Хюсеин Юмеров.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе