Новогодишен поздрав от кмета на Исперих

Кметът на град Исперих с новогодишен поздрав към жителите на града.

Уважаеми жители на община Исперих,

Изпращаме втора поредна година, която бе трудна за всеки от нас. Сблъскахме се със сериозни затруднения и преминахме през сериозни изпитания. Но аз искрено вярвам, че с натрупания опит от изминалите дни ще направим идващата 2022 година по-успешна, защото тези дни, колкото и трудни да бяха, ни показаха кои са истински важните неща в живота, и ни научиха да ги ценим.

Благодаря Ви за разбирането, за доверието и за подкрепата през изминалата година! Уверявам Ви, че въпреки необичайните условия пред които бяхме изправени, с екипа ми работихме активно и открито – с мисъл за всеки един жител на тази община, така както съм Ви обещал, защото съм убеден, че бъдещето на нашите деца зависи от усилията и приноса на всеки един от нас! Ако обединим своите сили и възможности и се движим напред заедно, ще преодолеем всички трудности и ще осъществим своите смели идеи за бъдещето!
Нека си пожелаем сега, когато се ражда Новата година, да имаме мъдростта да различаваме правилното от неправилното и силата да избираме доброто, както за големите решения, пред които сме изправени, така и във всекидневните ни малки избори.

С вяра и надежда отправям благослов за здраве, радост и просперитет на всеки един от Вас през новата година!

Щастлива, мирна, щедра и успешна 2022 година!

Инж. Белгин Шукри
Кмет на Община Исперих

YouTube

Уважаеми жители на община Исперих,Изпращаме втора поредна година, която бе трудна за всеки от нас. Сблъскахме се със…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Friday, December 31, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе