Дневен хороскоп за 3 януари

Овен

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Овен със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

YouTube

Телец

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Близнаци

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Рак

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Лъв

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от Лъв днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Дева

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Дева със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Понеделник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Скорпион

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът Ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да Ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва Ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Стрелец

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Козирог

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирог. Обърнете внимание на здравето си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Днес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете деликатни, но твърди.

Водолей

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от представителите на зодия Водолей са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Риби

Понеделник ще сблъска много от Вас с нови преживявания. Бъдете активни в спорта. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Ако е възможно, отложете присъствието си на работното място.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе