Драматични обрати и безмилостно отмъщение в новите епизоди на „Влад“ по bTV от 4 януари

Един от най-гледаните и обичани сериали „Влад“ се завръща в ефира на bTV с нов трети сезон от 4 януари (вторник). Премиерните епизоди на румънската поредица, спечелила сърцата на милиони зрители пред екраните, ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 21:30 ч. и ще продължат да преплитат минало и настояще в сложен пъзел от интриги, коварства, омраза и неутолима жажда за отмъщение.

Какво се случи досега:
Несправедливо обвинен и предаден от най-близките си приятели, Адриан прекарва години зад решетките, жадувайки своето отмъщение. С пластична операция на лицето и изцяло променена външност, 8 години по-късно той се завръща в живота на Елиза, Щефан и Лео с ново име и самоличност, представяйки се за богатия и успешен покер играч Влад.

YouTube

В последните епизоди от втория сезон Влад успя да получи своята дълго чакана вендета, вкарвайки Щефан невинен в затвора за 25 години за убийство, което всъщност е извършено от Лео, чрез лъжесвидетелствата на Елиза. И точно когато изглеждаше, че няма пречки пред любовта на Влад и Елиза, Роксана разкри връзката им и загина в катастрофира с мотора на Лео, който изпадна в кома. Елиза остана съкрушена от смъртта на сестра си и поиска от Влад да напусне живота й завинаги. Кулминацията настъпи с разкритието на Тити, че Влад всъщност е Адриан, и съюзяването на Щефан с Йордаке – новия най-голям враг на Влад.

В новите епизоди:
Още в пилотния епизод от новия трети сезон зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната среща на Влад с Йордаке, вследствие на която Влад едва не губи живота си след като бива отровен от новия си противник. Влад осъзнава, че Йордаке и доскорошната му довереница Карла са най-големите врагове, с които някога се е сблъсквал, и за пръв път се чувства безсилен. Двамата отвличат Мики и я подлагат на жестоки мъчения с цел да предаде Влад. Дали обаче тя ще се поддаде – предстои да разберем…

Лео излиза от комата с амнезия и мисли Влад за Адриан, без да подозира, че това всъщност е той. С помощта на Йордаке Щефан излиза от затвора и е по-жаден от всякога за отмъщение. Същевременно в живота на Влад се появява нова жена на име Ивана, която преобръща хода на събитията. Чувствата му към Елиза обаче не са притихнали и той решава да й разкрие самоличността си. Дали ще успее – зрителите ще научат в премиерните епизоди на „Влад“ от 4 януари, от понеделник до четвъртък от 21:30 ч. по bTV.

В специално послание към зрителите на bTV изпълнителят на главната роля – тази на Влад – Адриан Нартеа загатва, че третият сезон на поредицата ще бъде най-интересният досега: „Мога да ви уверя, че интригата се заплита, ще стане ясна цялата картина на събитията. През третия сезон нещата стават още по-сложни!“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе