Дневен хороскоп за 9 януари

© Pixabay.com

Овен

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към Вас. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. ДНес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес просто е такъв ден.

YouTube

Телец

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Близнаци

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Близнаци днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, неделя е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Рак

Каквото и да направите днес партньорът Ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи. Вместо това, зарадвайте го с вечеря или му направете непридвидим подарък. За необвързаните денят ще е пълен с енергия. Съсредоточете се върху работата.

Лъв

Неделя ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Лъв. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Везни

Това е ден, в който няма смисъл да чакате добрите неща да дойдат от някой друг. За да сте сигурни, че ще ги имате, трябва да сте инициатор или източник на тях. Добрата новина е, че можете да откриете начин за решаване на финансовите проблеми.

Скорпион

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Стрелец

Това е ден, в който да помислите за другите. Колкото и малко да направите за някого, резултатът ще е много видим и осезаем. Ще бъдете високо оценени. Добротата ще Ви се върне в момент, когато Ви е най-необходим. Днес се въздържайте от големи покупки.

Козирог

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес вечерта се посветете на семейството си. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете дипломатични и тактични.

Водолей

Днес имате куп неща за вършене. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Риби

Днес ще Ви предложи интересни занимания. Някои от тях не са много празнични, но какво от това. Важното е да се чувствате добре и в своята кожа. Днес се чувствате твърде емоционални, лесно се обиждате и имате променливи настроения. Повишената Ви уязвимост ще Ви подтиква да страните от другите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе