Сблъсък на чувства и самоличности в новия сериал „Бараж“

„Бараж“ (Baraj) е първото премиерно заглавие, с което bTV Lady ще зарадва зрителите си през 2022 г. Хитовият турски сериал, приключил преди броени месеци в южната ни съседка, стартира на 13 януари и обещава да плени публиката с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав. Епизодите на „Бараж“ ще се излъчват всяка делнична вечер от 21:30 ч.

Историята

Младата Нехир (Биран Дамла Йълмаз) се регистрира в сайт за запознанства, където започва ежедневна комуникация с мистериозния Назъм (Феян Думан). Макар първоначално да не разменят снимки, двамата споделят виртуално ежедневието си в продължение на четири месеца. С течение на времето връзката им се задълбочава и Нехир решава да изпрати свой фотос на Незъм.

YouTube

Назъм остава очарован от красотата на доста по-младото от него момиче, но се притеснява да й върне своя снимка заради огромния белег, който има на лицето си. Той дълго време не отговаря на Нехир и тя остава с впечатлението, че Назъм не я е харесал. В този момент девойката получава фалшива снимка на атрактивен млад мъж, който мигновено привлича вниманието й.

Оказва се, че Назъм е изпратил фотография на своя колега Тарък (Бурак Йорук), с когото ръководят строежа на нова язовирна стена (бараж) в града. Впечатлена от визията на момчето от снимката, Нехир настоява двамата да се срещнат на живо колкото се може по-скоро.

Страхувайки се да не бъде разкрит и да не загуби комуникацията си с Нехир, Назъм се принуждава да помоли Тарък да се представи за него пред виртуалната му приятелка. Срещата на Нехир и Тарък не ги оставя равнодушни и двамата изживяват първите трепети на любовта си пред погледа на съкрушения Назъм.

До какво още ще доведе лъжата на Назъм и възможно ли е любовта да надделее в свят на суета и съвършенство – отговорите зрителите ще разберат в епизодите на новия сериал „Бараж“ от 13 януари, всяка делнична вечер от 21:30 ч. по bTV Lady.

Актьорите

Главната роля в „Бараж“ е поверена на един от най-известните турски актьори Феян Думан, познат на българските зрители с превъплъщенията си в „Една жена“ (Ариф) и „Вътрешен човек“ (Серкан). Негови екранни партньори са две от най-големите млади надежди на турското кино и телевизия – неотразимата Биран Дамла Йълмаз (Нехир) и пленителния Бурак Йорук (Тарък). Звездният актьорски състав на „Бараж“ се допълва още от имена като Гизем Караджа („Огледален свят“, „Градско момиче“), Сумру Явруджук („Пепел от рози“, „Стая 309“) и др.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе