Контролите на Лудогорец в Разград без публика

Няма да бъдат допускани зрители на първите контролни мачове от подготвителния сезон на отборите на Лудогорец II и Лудогорец III. Двубоите са на 22.01.2022 г. (събота), но ще се играят без публика заради епидемията от COVID-19 и увеличаващия се брой нови случаи в областта и страната.

Воденият от Тодор Живондов втори отбор на Шампионите посреща заемащия третото място във временното класиране в елита Черно море (Варна) от 13 часа на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“. На базата на клуба ще се играе и контролата на третия тим. Момчетата на Захари Сираков ще премерят сили със състезаващия се в Северозападна Трета лига Локомотив  (Горна Оряховица). Мачът започва в 15 часа. Репортажи от мачовете ще бъдат публикувани своевременно на сайта на ПФК Лудогорец.

YouTube

Междувременно стана ясно, че втората контрола на Лудогорец в Турция – срещу австрийския Волфсбергер, е с нов начален час. Двубоят ще се играе в 16,30 ч. местно време (15,30 ч. българско) на стадиона в спортен комплекс „Титаник Белек“. Срещата ще бъде излъчена пряко по Diema Sport 3.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе