62 години град Исперих

Снимка: Данче Бозаджиева

Кметът на Исперих с поздравление по случай 62 години, откакто с указ на Президиума на Народното събрание от 31 януари 1960 г. село Исперих е обявено за град.

Ето и какво гласи пожеланието на Белгин Шукри:

YouTube

Скъпи съграждани,

Днес се навършват 62 години откакто с указ на Президиума на Народното събрание от 31 януари 1960 г. село Исперих е обявено за град.

62 години, изпълнени с възходи и успехи, тежки предизвикателства и работа на десетки ръководители на общината, общественици и граждани, които са допринесли за съхраняването и развитието на Исперих! Защото един град не е просто колекция от къщи и сгради, а олицетворение на надеждите, мечтите, късмета, решителността, работата и вярата на неговите жители.

Затова днес се обръщам с благодарност към всички, дали своя труд и траен отпечатък в местната история, и с призив към Вас, днешните исперихчани – да бъдем отговорни в делата си и в решенията, които взимаме, защото този град се развива благодарение на всеки един от нас. Това, което винаги ще ни свързва, независимо от различията, които имаме, е че всички искаме да съградим града си достоен за идните поколения. Именно поради тази причина несъгласията не трябва да ни водят до разединение, а до градивни решения по важните въпроси, които касаят общината ни.

Благодаря на всички Вас, които също като мен обичате Исперих! От сърце Ви пожелавам здраве и успех във всичко, към което се стремите. Вярвам, че позитивният дух и единството ще ни водят напред към по-добър живот тук!

Инж. Белгин Шукри, Кмет на Община Исперих

Скъпи съграждани,Днес се навършват 62 години откакто с указ на Президиума на Народното събрание от 31 януари 1960 г….

Posted by Общинска администрация – Исперих on Sunday, January 30, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе