Дневен хороскоп за 1 февруари

© Pixabay.com

Овен

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. А колко влюбени ще се чувствате днес. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Голям процент от Близнаци са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Рак

Вторник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Лъв

Днес може да започне роман, който е важен за Вас в дългосрочен план. Не давайте клетви и обещания, защото Ви е трудно да ги спазите. Вие може много да постигнете в политиката и бизнеса, но при условие, че съумеете ясно да обосновете своите цели. Погрижете се за законността на всякаква ваша дейност.

Дева

Това е вторник за веселба и лудории. Време е да разпуснете малко, затова не отказвайте излизане с приятели или хора, с които не сте се виждали отдавна. Не мислете за утрешния ден – все пак е вторник и може да си позволите повече волности.

Везни

Този вторник оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите как всичко ще се нареди. От Вас може да бъдат нужни само леки корекции. Не се отчайвайте, а вечерта се отдайте на релакс. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл.

Скорпион

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Стрелец

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Козирог

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Водолей

Днес може да започне роман, който е важен за Вас в дългосрочен план. Не давайте клетви и обещания, защото Ви е трудно да ги спазите. Вие може много да постигнете в политиката и бизнеса, но при условие, че съумеете ясно да обосновете своите цели. Погрижете се за законността на всякаква ваша дейност.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе