Лудогорец с атака срещу продавачите на фен артикули менте

Лудогорец предприе нова акция срещу продавачите на фен артикули менте. През лятото на миналата година Клубът засече няколко фалшиви профила в социалните мрежи, дори във фенгрупите  на Лудогорец , чрез които се предлагат огромно количество фен артикули – мачови тениски, маски, суичъри, шапки, калъфи за смартфони и др. Светкавично Клубът събра веществени доказателства за незаконната дейност и неправомерното използване на емблемата на Клуба и алармира Икономическа полиция. В тази връзка ПФК Лудогорец получи уведомление от Районна прокуратура-Пловдив, че е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.172б, ал.1 от НК.

Клубът призовава своите привърженици да закупуват фен артикули само от онлайн магазина на Клуба, официалния фен магазин и партньорската мрежа в Лудогорието. Заради пандемията от КОВИД 19 ПФК Лудогорец активно работи със своя онлайн магазин, където можете да намерите богато разнообразие от фен артикули.

YouTube

https://fanshop.ludogorets.com/bg/

Постепенно се разширява и ритейл мрежата. В момента се работи и по проект за машини  за фен артикули, които ще бъдат поставени на оживени места.

Клубът напомня, че приходите от закупените артикули се инвестират в Академията на Клуба.

Ето, част от засечените профили:

post

post

post

post

post

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе