Дневен хороскоп за 16 февруари

Овен

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

YouTube

Телец

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения – съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Рак

Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Много от Вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Лъв

Сряда ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

Дева

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Везни

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Скорпион

Възможно е днес всякаква инициатива или активно движение в другите сфери на дейност да причинява на скорпион умора и неудовлетвореност. Повишената Ви възприемчивост води до илюзии и самоизмама. Днес Ви се струва, че семейната им връзка е хармонична, както никоя друга. Може да вземете активно участие във финансовите операции.

Стрелец

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелец. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Козирог

През днешния ден ще отбележите началото на празничен период за Вас. Недейте се отпуска много – може да Ви изиграе лоша шега. Добре свършената работа от последните дни ще Ви даде сериозно предимство пред останалите. Възползвайте се максимално.

Водолей

Ако сте по-сдържани и по-търпеливи в подхода към целите си, няма да се разминете с възможностите за сполука, които Ви предоставя този ден, но със сигурност ще се спестите доста изхабяването на голямо количество нерви. Овладейте емоционалността си и се облегнете на качествата си.

Риби

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе