Дневен хороскоп за 20 февруари

Овен

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

YouTube

Телец

Неделя носи успех на Телците. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете оптимисти.

Близнаци

Неделя ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Рак

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Имате пари, не търсете повече. Бъдете деликатни, но твърди.

Дева

Неделя е успешен ден за Девите. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата Ви. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Днес Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Везни

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Скорпион

В неделя за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. В неделя ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес обърнете внимание на отношенията си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Стрелец

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Очаква Ви нова любов. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Козирог

Неделя е успешен ден за Козирозите. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Днес трябва да избягвате споровете.

Водолей

Неделя ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Днес е по-добре да не пътувате.

Риби

Неделя не е еднозначен ден за Рибите. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която Ви интересува. Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе