Дневен хороскоп за 28 февруари

Овен

През този ден очаквайте промени, които ще се отразят на всекидневието Ви. Няма смисъл от паника, а наблюдения и търсене на начини за приспобяване. Днес е подходящо за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина. Жените от знака ги очаква интересна среща.

YouTube

Телец

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Близнаци

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго.

Рак

Относно реализацията на целите, понеделник е благоприятен ден за почти всички представители на Рак. Въпреки, че денят дава гаранция за успех, нервността Ви е чувствително повишена, а това вече Ви задължава предварително да прецените дали сте в състояние да постигнете целите си.

Лъв

Това е ден, в който да помислите за другите. Колкото и малко да направите за някого, резултатът ще е много видим и осезаем. Ще бъдете високо оценени. Добротата ще Ви се върне в момент, когато Ви е най-необходим. Днес се въздържайте от големи покупки.

Дева

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Везни

Понеделник ще е доста активен и динамичен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате физически и емоционално. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днес ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек.

Скорпион

Днес не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите конкуренти. Сега настъпва време за релакс и почивка. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите.

Стрелец

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Козирог

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Водолей

Щастието Ви зависи от това колко бързо съумявате да вземете нужното решение. Възможно е през втората половина на деня суетност или нечувствителност да станат причина за скарване с близък човек или агресия от страна на странични хора. Не е изключено неочаквано известие да ви накара да преосмислите своите действия или да измените приоритетните си направления в работата. Сключените днес сделки обещават да се окажат доходни.

Риби

Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Риби. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе