Дневен хороскоп за 1 март

Овен

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Гости от далеч ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес е подходящо за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ангажирани сте с парични въпроси.

Близнаци

Днес бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Повечето от Вас са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата Ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях.

Рак

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Дева

Жизненият потенциал е на високо равнище, но излишъкът на вътрешна енергия може да се окаже разрушителен за Вашето здраве. Звездите предупреждават за вероятност от спор на основа ревност или обида на наранено самочувствие.

Везни

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Стрелец

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Козирог

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Водолей

През този ден може да се окаже, че сте грешали много в мнението си за човек от обкръжението Ви. Не е нужно да давате обяснение, промяната в отношението Ви ще бъде вместо извинение. Не бъдете агресивни, за да не загубите близки хора.

Риби

Вторник – ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе