Кубрат посрещна Първи март с празнична украса

Кубрат посрещна Първи март с празнична украса. По инициатива на Община Кубрат бяха изработени големи мартеници, които вече са закачени по дърветата в центъра на града. С тази инициатива Община Кубрат пожелава на всички жители и гости на града здраве и късмет! По повод днешният ден бе отправен и поздравителен адрес от кмета на Община Кубрат Алкин Неби.

„Скъпи съграждани, скъпи самодейци Най-сърдечно Ви поздравявам по случай 1-ви март – Ден на самодееца и любителското художествено творчество! Българската култура и традиции са се запазили през вековете благодарение на хора като вас. Благодаря Ви, че с въображение, умения и много труд вдъхвате живот на датите, които отбелязваме в културния ни календар всяка година и ги превръщате в празник за нашата община. Вярвам в общите ни усилия, каузи и любов към нашия град Кубрат и възраждането на нашата община.

YouTube

Честита Баба Марта и на всички жители на община Кубрат! Бъдете здрави, позитивни и вдъхновени за един смислен и съдържателен живот, за благото на вашите семейства и за цялото ни общество!“, каза в обръщението си кметът Алкин Неби.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Кубрат посрещна Първи март с празнична украса. По инициатива на Община Кубрат бяха изработени…

Posted by Община Кубрат on Tuesday, March 1, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе