Лудогорец привлече нападател от Бразилия

Лудогорец привлече бразилския нападател Игор Тиаго Насименто Родригес. Десеткратния шампион и Крузейро финализираха успешно преговорите по трансфера, като в понеделник сутринта играчът премина успешно медицински и фитнес тестове в София. Тиаго подписа своя договор, като ще се присъeдини към новия си тим веднага. Бразилецът ще бъде представен пред медиите в Разград в сряда (2 март) в 11,30 ч. на стадион „Хювефарма Арена“.

20-годишният нападател започва кариерата си в Крузейро. След като играе в различни отбори в школата на клуба от Рио де Жанейро, Тиаго стига до представителния тим, за който през 2020 г. записва 43 мача с 4 гола.

YouTube

„Трансферът ми в Европа е нещо страхотно за мен. Лудогорец е отбор, който е добре известен в Бразилия. Надявам се, че ще се развия и ще помогна на тима в борбата за спечелването на трофеите“, заяви Тиаго.

Тиаго е шестият нов играч на Лудогорец тази зима. Преди него с десеткратните шампиони подписаха сънародникът му Рик Джонатан, както и Спас Делев, Жан Краничник, Симон Слуга и Матиас Тисера.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе