Нов директор на ЦСРИ “Емилиян“ от 1 март

Тереза Райкова спечели конкурса за директор на Центъра за социална рехабилитация и интеграция “Емилиян“ и встъпи в длъжност на 1 март.

Новият ръководител на социалната услуга има три образователно-квалификационни степени – специалист медицинска сестра от ПМИ “Ив.П.Павлов“-Русе; бакалавър по социални дейности от ВТУ “Св.св. Кирил и Методий“; магистър в социалната сфера от ВТУ “Св.св. Кирил и Методий“.

YouTube

Първото работно място на Тереза Райкова е МБАЛ “Св. Иван Рилски“-Разград, 13 години е била медицинска сестра. Над 15-годишен е стажът й в социалната сфера. От 2004 г. до 2007 г. е специалист социални дейности в Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Разград.

От 2007 г. до 2016 г. е старши експерт социални дейности в Община Разград. Между 2016 и 2020 г. е ръководител на център по проект „Превенция на социалното изключване и намаляване на бедността сред децата в община Разград“. От декември 2020 г. до конкурса за титуляр на длъжността е изпълняващ длъжността „Директор на ЦСРИ “Емилиян“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе