Дневен хороскоп за 6 март

Овен

Тази неделя оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите как всичко ще се нареди. От Вас може да бъдат нужни само леки корекции. Не се отчайвайте, а вечерта се отдайте на релакс. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл.

YouTube

Телец

Тази неделя най-доброто за Вас ще бъде да слушате собственото си сърце и няма да сгрешите. Нормално е да се разделите с някои неща от досегашния си живот, но това е неизбежно. Време е да го проумеете и да се отървете от меланхолията.

Близнаци

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. За Вас се очертава сигурен успех, ако се съсредоточат върху изпълнението на целите си, защото денят е надежден. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители.

Рак

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Рак се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Парите няма да са Ви проблем. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Дева

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Везни

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Скорпион

Възникват препятствия и недоразумения в любовта. Може да се почувствате нещастни. Възможно е да почувствате раздразнение от съпруга си и да се опитате да му натрапите своите възгледи и начин на живот. Не е изключено професионалната ви дейност да поиска от Вас повече усилия от обикновеното. През този ден финансовият успех е малко вероятен.

Стрелец

Тази неделя укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Козирог

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирог, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й, затова не губите ценно време. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе