Дневен хороскоп за 8 март

Овен

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овен. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

YouTube

Телец

Този вторник не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Близнаци

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Рак през днешния ден. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес просто е такъв ден.

Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Анализирайте действията си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дева

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Везни

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Скорпион

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В вторник се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, вторник предоставя на Стрелец значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирог. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. За представителите на Козирог се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Водолей

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Риби

Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси Ви помага да направите приятно впечатление на другите. Някои стари проблеми могат да ви напомнят за себе си, но бързо ще им намерите решение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе