Т MARKET oткри 100-я си магазин, превръщайки се в една от веригите с най-голямо покритие в страната

Т MARKET oтвopи 100-я си мaгaзин в гр. Кубрат на ул. Княз Борис I №2 на 08.03.2022г. Обектите на хранителната верига покриват 54 гpaда, в цялата страна. Това я нарежда сред лидерите по покритие и достъпност в сектора.

Популярен с практичните си предложения и добрите оферти, новооткритият магазин ще се превърне в предпочитано място за пазаруване на местните жители. Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, посетителите ще имат възможност да правят още изгодни покупки с лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.

YouTube

Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

„С голяма гордост днес прерязваме лентата на стотния ни обект! В магазина ще инвестираме близо един милион лева и ще открием първоначално 20 работни места, с тенденция да станат и повече. Работим за развитието на местно и на национално ниво. Както всички в момента, и ние се надяваме на мирни времена, просперитет и по-добро бъдеще. Въпреки турбулентната среда, нашата верига е стабилна и ще продължи да следва амбициозните си цели!“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Супермаркетът ще предложи на жителите на град Кубрат и региона разнообразие от качествени стоки: свежи плодове и зеленчуци, прясно месо, мляко и млечни изделия, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и битова химия, разнообразие от стоки за дома и бита. В крак с пазарните тенденции клиентите ще открият и обособен БИО щанд с най-търсените марки. Хлебният бар с прясно изпечени продукти и вкусни ястия от топлата витрина с обслужване са доказателство, че T MARKET е практичният и доверен помощник на всяко домакинство.

За T MARKET: T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията осигурява препитание на над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе