Дневен хороскоп за 11 март

Овен

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

YouTube

Телец

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Близнаци

Очакванията на много хора са свързани с Вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от Близнаци са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави доста нервни. Реакциите на едни от Вас са неочаквано остри, а други демонстрират подчертана двойственост и не желаят да се съобразяват с нищо. Балансирайте състоянието си и намерете необходимото равновесие.

Рак

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъв, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Петък ще е доста активен и динамичен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате физически и емоционално. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днес ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек.

Везни

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Скорпион

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Петък е хубав и спокоен ден за Скорпион. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Стрелец

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Козирог

Днес денят ще Ви завари в треска. Притеснени сте за важно предстоящо събитие, но притеснението няма да Ви бъде в ползва. Опитайте се да се фокусирате и успокоите. Не забравяйте, че истински ценните неща не блестят и нямат цена. Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки.

Водолей

Днешният ден ще Ви донесе известно настроение. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Хората, с които контактувате, ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Риби

Голям процент от риби са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе