Дневен хороскоп за 13 март

Овен

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

YouTube

Телец

Днес ще бъде непредвидим, така че не учудвайте, ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте. Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане.

Близнаци

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела.

Рак

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Лъв

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Лъв се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Дева

Днес имате голям шанс да излезете победители от заплетена ситуация в офиса. Победата Ви няма да е толкова сладка, но поне казусът ще е приключил. Не сломявайте духа си, защото накрая ще сте доволни. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

Везни

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Скорпион

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Стрелец през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Козирог

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Днес ще Ви предложи интересни занимания. Някои от тях не са много празнични, но какво от това. Важното е да се чувствате добре и в своята кожа. Днес се чувствате твърде емоционални, лесно се обиждате и имате променливи настроения. Повишената Ви уязвимост ще Ви подтиква да страните от другите.

Риби

Ще трябва да възстановите баланса във връзката си, защото в последно време сте загубили опората си. От Вас зависи да позволите на себе си и на партньора си да прекарате хубава вечер и да се чувствате добре заедно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе