Бивш играч от школата на Лудогорец загина при зверска катастрофа край Благоевград

Снимка; pirinsko.com

24-годишният И. П. от гоцеделчевското село Дебрен е загиналият в катастрофата край Благоевград тази сутрин, съобщават от местната медия pirinsko.com.

Той е пътувал на задната седалка в БМВ-то, чийто шофьор около 05.10 часа е изтървал управлението на колата си и се забил в мантинелата, след което автомобилът пламнал.

YouTube

И. П. е загинал на място, а приятелите му В. Х.3 и Ю. Ф. са ранени и настанени в болницата в Благоевград. По наша информация И. П. е бил играч в школата на Лудогорец в периода 2015-2017.

Редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев от състава на 3-то бригадно командване спаси другите двама младежи ранени в катастрофата. Той пътувал по обичайния си маршрут от град Кюстендил към работното си място в град Благоевград.

На мястото на инцидента има и други спрели коли и хора, които искат да помогнат, но никой към този момент не гаси все по-разгарящия се пожар в катастрофиралия автомобил. Редник Пейчев веднага изважда пожарогасителя от автомобила си и започва да гаси пожара от страната на пътниците в колата за да могат да бъдат извадени на безопасно място. Пожарът в колата, обаче се разгорява бързо, а пожарoгасителя на редник Пейчев се изчерпва и за това той търси помощ от други спрели шофьори, за да продължи гасенето на автомобила.

В катастрофиралия автомобил са пътували трима души. Благодарение на бързата и адекватна намеса на редник Пейчев двама от тях са извадени от пламъците и пренесени на безопасно място.

Момчетата са студенти и са били снощи на дискотека в Благоевград и в малките часове са си тръгнали.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе