Дневен хороскоп за 17 март

Овен

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

YouTube

Телец

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Този ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Този ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията Ви през днешния ден.

Рак

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Лъв

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Лъв. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Дева

Днес общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума Ви. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си, ще експлодирате. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да Ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност.

Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, Вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Скорпион

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Стрелец

Днес е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Преживявате приятни мигове. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща Ви емоция.

Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.

Водолей

През този ден има опасност от малки битови травми, като прищипване на пръст или рязка среща с ръба на масата. Събудете се добре преди да станете от леглото. Започнете деня с усмивка. Денят ще е позитивен. Вечерта ще е спокойна в домашна обстановка.

Риби

През този ден оставете инициативата на другите. Някой иска да Ви зарадва и да види, че оценявате усилията му. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки, за да не нараните някого. Положителните емоции ще са в повече днес.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе