Най-лесният начин да си купите картина

Ако решите да украсите интериора си, да промените обичайния интериор на апартамента или просто имате желание да закупите модерни картини, тогава естествено ще се изправите пред въпроса къде е най-лесно да закупите картина?

Списъкът с традиционни места, където можете да изберете картина за вашия интериор , е доста широк. Това са галерии, изложби, улични сергии и директно работилници на познати художници. Но всяко от тези места има своите предимства и недостатъци.

YouTube

1.Традиционна художествена галерия или изложба:

Плюсове: възможността да видите работата „на живо“, да оцените качеството на картината, състоянието на картината, да общувате с експерт или консултант. Вземете документ за покупка.

Минуси: Като правило, много надвишени цени, свързани с разходите за поддръжка на галерията. Предубеденото мнение на експерти, служители на галерията.

2.Уличен сергии от картини:

Плюсове: Цените са по-ниски от тези в галерията. Възможността да вземете картината в ръка и да я разгледате подробно. Комбинацията от две приятни събития – избор на картина и разходка на чист въздух е страхотна.

Минуси: Няма гаранции относно качеството на произведението. В зависимост от времето и условията на съхранение картината може да бъде в по-лош вид.

3.Работилница на художника

Плюсове: Удобни условия за гледане на снимки. Комуникация директно с художника. Възможност за договаряне и дори вноски.

Минуси: Много малък избор. Характеристики на комуникацията с художника.

Но днес има друг начин, който все повече набира популярност. Този метод все повече изтласква всички останали, освен може би отиването в ателието на художника. По отношение на комфорта, изобилието от избор и нивото на цените, предлагани за картини, онлайн или, както още ги наричат, онлайн художествените галерии имат все по-малко конкуренти.

На първо място, това се дължи на абсолютната свобода и комфорт при избора на картини. Можете да сравнявате, сортирате по цена, техника и размер, да се консултирате с приятели чрез социалните мрежи. Слушайте всички коментари и забележки, без да се страхувате да обидите автора. Можете, като отделите няколко часа, да прегледате стотици картини според параметрите, от които се нуждаете. Както знаете, сравнението е основният механизъм за избор. Никъде няма да получите такъв избор като в онлайн галерията с картини.

Източник: e-broshura.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе