Дневен хороскоп за 18 март

Овен

През този ден чувството Ви за хумор ще е над всичко, но рискувате да засегнете някого. Ако знаете кой е по-чувствителен към шегите Ви – спестете им ги! Не всеки ще Ви се зарадва. Все пак, бъдете толерантни към емоциите на околните, за да не си навлечете проблеми.

YouTube

Телец

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очакват Ви нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Близнаци

Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Много от Вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Рак

Новостите в живота Ви се отразят положително на духа и самочувствието Ви. През този ден представителите на зодия Рак имат шанс да постигнат значителен успех в материалната сфера. Честите действия ще са гарант за продължението на успешното движение напред. За голяма част от представителите на зодията се очертава засилена нервност и ядове с приятели и делови партньори.

Лъв

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което Ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около Вас.

Дева

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Везни

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Скорпион

Днес Ви дразни всяко препятствие. Възможна е избухливост, която да се смени с безпричинна тъга. Следете думите си и не допускайте разгорещеност при важните разговори. Трябва да отчетете абсолютно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете внимателни с оформянето на документи и съставянето на договори. Постарайте се вечерта да разпуснете.

Стрелец

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Козирог значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Този ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Този ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията Ви през днешния ден.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе