Временно отмениха протеста за лошото състояние на път от Републиканската пътна мрежа –III-2305

В събота, 19 март 2022 г. в село Конево, община Исперих, Разградска област се проведе поредна среща-събрание във връзка с лошото състояние на път от Републиканската пътна мрежа – III-2305 – отсечката от Втори стопански двор, град Исперих до село.Конево Разградска област и обсъждане на окончателни действия по насроченият за 21.03.2022 г. – 23.03.2022 г. протест свързан с него.

По време на събранието и пред всички около 200 присъстващи, чрез конферентна телефонна връзка се включи г-н Тодор Василев – председател на УС на АПИ, който уведоми за предприетите и извършени до този момент действия от страна на АПИ. Пред присъстващите г-н Василев даде уверение, че е осигурено финансиране, че техническата организация по подготвителните работи вече е разпоредена и в най-скоро време ще започнат работа.

YouTube

Съвсем скоро се очакват първите резултати, както и последващи такива. След получане на отговори по поставените от гражданите въпроси бе взето решение към настоящият момент обявеният протест да бъде отменен!

Г-н Василев бе поканен лично да посети с. Як. Груево, общ. Исперих, с.Конево, общ. Исперих и с. Зебил, общ. Главиница за запознаване със състоянието на инфраструктурата и за среща с гражданите, която покана бе приета и бе обещано посещение от последния.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе