Дневен хороскоп за 27 март

Овен

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. От неочаквано място може да получите пари. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

YouTube

Телец

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Близнаци

В чудесно състояние на духа са повечето от представителите на зосия Близнаци през днешния ден. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Рак

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Лъв

Днес имате куп неща за вършене. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Тази неделя укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Везни

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Скорпион

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета Ви.

Стрелец

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Козирог

През този ден очаквайте промени, които ще се отразят на всекидневието Ви. Няма смисъл от паника, а наблюдения и търсене на начини за приспобяване. Днес е подходящо за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина. Жените от знака ги очаква интересна среща.

Водолей

Задълженията ви се трупат все повече и днес се чувствате претоварени. Вашите финанси изискват внимателно боравене и по-добро планиране. В любовния Ви живот зависи от вас да положите усилия да подобрите нещата във връзката си.

Риби

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Неделя не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе