bTV излъчва Световната купа по художествена гимнастика

За втора поредна година световната купа по художествена гимнастика ще се излъчва в каналите на bTV Media Group. Престижната надпревара ще бъде предавана пряко в ефира на RING, а финалът ще бъде излъчен и по bTV.

Седмица преди Световната купа, феновете на най-красивия спорт ще загреят с финалите на Международния турнир по художествена гимнастика „Купа София” за девойки и жени индивидуално, които ще се излъчат пряко по RING на 03 април (неделя) от 14:00 ч.

YouTube

Тази година Световната купа по художествена гимнастика ще се проведе в София между 8 и 10 април. България ще бъде представена от Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъла ни. Федерацията се кани да посрещне световния елит в най-женствения и красив спорт и да се изправи срещу най-добрите.

И трите състезателни дни ще бъдат отразени в ефира на спортния канал RING, а големият финал на Световната купа по художествена гимнастика на 10 април ще бъде излъчен и по bTV от 12:30 ч.

Любопитни материали, ексклузивни срещи, коментарни студиа и интересни събеседници очакват зрителите на bTV Media Group през всички дни, преди и по време на престижната надпревара.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе