Дневен хороскоп за 8 април 2022, петък

Овен

През този ден се вслушайте в здравия си разум. Главата Ви ще кипи от идеи, но повечето от тях ще са прекалено неразумни. Пазете се от тях. Ако се успокоите и се съсредоточите максимално, денят ще завърши в спокойна обстановка.

YouTube

Телец

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Петък ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Близнаци. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Рак

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

Дева

Петък ще внесе известно вълнение сред Петък. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Работата Ви изостава.

Везни

Този петък е добър ден за кулинарни приключения. Вечерта ще е перфектна с комбинацията на хубава книга или интересен филм. Отдайте се на релакс. Заслужавате го. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие.

Скорпион

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Стрелец

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес зодия Стрелец трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Козирог

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета Ви.

Водолей

През този ден се вслушайте в здравия си разум. Главата Ви ще кипи от идеи, но повечето от тях ще са прекалено неразумни. Пазете се от тях. Ако се успокоите и се съсредоточите максимално, денят ще завърши в спокойна обстановка.

Риби

Петък ще сблъска много от представителите на риби с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе