Задържаха двама с огромно количество наркотици в Благоево

Двама души са задържани за незаконна търговия с наркотици. При извършено на 23 април претърсване в имот в разградското село Благоево, в тайник на двора са открити четири вида дрога. Това информират от полицията.

YouTube

Криминалистите от ОДМВР-Разград са иззели бяло прахообразно вещество с тегло 46,35 грама, което при тестване реагира положително на кокаин. Веществото било разделено в найлонови джъмпери на 60 равни части. Намерени са 16,6 грама амфетамин, разделен на три части, пакет с кристалообразно прозрачно вещество с тегло 7,30 грама, което реагирало на метаамфетамин, найлонова торба със зелена листна маса марихуана с тегло 87,65 грама.

В хода на оперативно-следствените действия са задържани обитателите на имота – 39-годишен криминално проявен и осъждан мъж и 23-годишна жена. При претърсването са иззети електронна везна, голямо количество неизползвани джъмпери, сумата от 300 евро, 850 лв, три мобилни телефона „Айфон“, два автомобила БМВ Х5 и 740.

„Задържане под стража“ и „Домашен арест“ за заловените в Благоево със 157,9 грама наркотици

По случая се води разследване за престъпление по чл.354 А, ал.1 от НК. Предстои мярката за задържане на мъжа да бъде удължена на 72 часа с прокурорско постановление.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе