Какво трябва да знаем при избор на костюм за бал?

Абитуриентският бал е повод да направим “ревизия” на гардероба и видим дали има нещо подходящо за случая. Обикновено се налага да купим нов тоалет, който да е предназначен специално за случая. Не само дамите, но и мъжете ги очакват множество детайли, върху които да помислят. Мъжкият костюм е логичното решение при подобни събития, когато визията трябва да е модерна, стилна и абсолютно подходяща за една от най-важните церемонии в живота – завършването на гимназия. 

Какви видове костюми за бал има, споделят от ТЕОДОР 

Многобройни са решенията, от които можем да се възползваме, когато е време за покупка на мъжки костюм за абитуриентската нощ. Ето кои са по-популярните, споделят от онлайн магазин ТЕОДОР:

YouTube

  • строго официални за церемонии – силуетът е втален, реверите са сатенирани, като присъстват и материи с различна текстура. Обикновено се състоят от две или три части. Подходящи са не само за абитуриентски бал, но и за всякакви други специални събития;
  • спортно-елегантни – могат да се нарекат още и “ежедневни”, като водещите акценти са олекотените материи, ситното каре и комфортната кройка. Тя осигурява свобода на движенията, което е от огромно значение в ежедневието, както и за танците на бала; 
  • класически решения – мъжките облекла с такъв дизайн са сред най-купуваните за гала вечери, защото изглеждат много елегантно и са изключително удобни за носене. Избират се не само за официални събития, но и за поддържането на бизнес имидж, който е важен за деловите среди и работата в офис;
  • високотехнологичен текстил – на преден план излизат еластичните материи, с високо съдържание на еластан, които са меки на допир и допринасящи за комфорта в ежедневието. С мъжки костюм от този вид всяко едно занимание през деня ще е приятно, а свободата на движенията – неограничена. И този вид облекло е подходящо за бал, което го превръща в задължителна придобивка за всеки представител на силния пол.

Завършването на гимназия и официални събития на друга тематика са основателни причини мъжете да заложат на облекло с елегантен дизайн, с което да се чувстват модерни, стилни и в крак с модните тенденции.

Какво е важно при избор на подходящ модел

Съобразяването с повода е най-важното нещо при избора на мъжки костюм. Ако става дума за събития като абитуриентски бал, строгите и изчистени линии са за предпочитане. За ежедневно носене можем да си позволим по-авангардни и неангажиращи решения, които ще се впишат идеално в тона на забързания град и динамиката около нас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе