Дневен хороскоп за 28 април 2022, четвъртък

Овен

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

YouTube

Телец

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

Близнаци

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.

Рак

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във Ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни представители на зодия Рак могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Вероятно при Вас се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Лъв

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Дева

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Дева се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Везни

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Скорпион

Избягвайте да пътувате по работа или с друга важна задача, защото ще възникнат различни неочаквани спънки и нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Може да използвате този ден за лечение, терапия, зъболекарски или козметични процедури и др. Денят ще бъде от тези, които носят късмет на всеки, но не всеки ще има очи и сърце да ги види. Младите жени да избягват конфликти и прояви на ревност, не сте готови за последствията.

Стрелец

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от представителите на зодия Стрелец са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Водолей

През този ден се опитайте да се приберете по-рано или да прекарате вечерта със семейството си в приятна обстановка. Важно е да се заредите с положителни емоции по най-подходящия за Вас начин. Ще се чувствате превъзходно.

Риби

Този четвъртък ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе