Исперих отбеляза 6 май

С празнична програма, организирана от Община Исперих и НЧ „Съзнание – 1891“ Исперих тържествено отбеляза Деня на храбростта и Празник на българската армия. С думи на признателност пред саможертвата на хилядите български офицери и войници, които са отстоявали по бойните полета правото на България да бъде независима държава, и с прескрасни вокални изпълнения възпитаниците на г-жа Нели Атанасова и г-жа Виолета Чикова развълнуваха присъстващите, дошли на площада пред паметника на Свеги Георги в града.

От името на кмета на Община Исперих инж. Белгин Шукри поздрав към гражданите и гостите на града отправи неговият заместник Аксел Кючюк. Празнично слово поднесе и капитан Стоян Стоянов, председател на Управителния съвет на Общински съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва – гр. Исперих.

YouTube

Венци и цветя в знак на почит бяха положени от името на кмета на Община Исперих и Общински съвет – Исперих, Общински съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Исторически музей – Исперих, НЧ „Съзнание – 1891“ – гр. Исперих, политически партии и граждани.

Ръководството на Община Исперих пожелава на военнослужещите и на всички, които днес празнуват имен ден, здраве и просперитет! Нека Свети Георги закриля всеки жител на тази община и вдъхва смелост и увереност на исперихчани!

В ДЕНЯ НА ХРАБРОСТТА ИСПЕРИХ ПОЧЕТЕ ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВОЙНИТЕС празнична програма, организирана от Община Исперих и НЧ…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Friday, May 6, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе