Дневен хороскоп за 9 май 2022, понеделник

Овен

Може би всичко върви малко по-бавно, отколкото бихте очаквали, но твърде многото бързане също не е добър вариант. Чувствате се ограничени от много посоки, но най-голямото разочарование може да дойде от вашия партньор.

YouTube

Телец

Днес денят може да Ви се стори скучен, но вечерта ситуацията ще се промени. Така че това, от което ще имате нужда днес, е повече търпение. Не прекалявайте с алкохола. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Близнаци

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия Близнаци не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Рак

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Лъв

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й, затова не губите ценно време. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Дева

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което Ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около Вас.

Везни

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Скорпион

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Стрелец

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелец. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Водолей

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Риби

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе